Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Nieuws
Nog 2 weken tot de VNG Belastingconferentie!
9 maart 2022
Bron: VNG

Op dinsdag 22 maart 2022 vindt de VNG-belastingconferentie plaats in Arnhem.  We kunnen elkaar dus weer fysiek ontmoeten. Op 22 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen nog maar net achter de rug. Voor gemeenten een hectische periode die eenmaal in de vier jaar plaatsvindt. Maar het is een zeer herkenbaar proces voor de belasting- en WOZ medewerkers van gemeenten en belastingsamenwerkingen.  Want daar valt namelijk altijd wat te kiezen!

Er staat een aansprekende mix van inhoudelijke workshops en praktische vaardighedensessies op het programma van de belastingconferentie, en uiteraard is er voldoende gelegenheid om op de beursvloer bij te praten met collega's. 

Plenair wordt u welkom geheten door Leonard Geluk (algemeen directeur VNG), hij deelt de actuele visie van de VNG op het lokaal belastinggebied. Jan Gieskes geeft zijn tips voor iedereen die bezwaren behandelt en die wel eens procedeert over de WOZ-waarde van een onroerende zaak. Jan Gieskes was jarenlang secretaris van de Waarderingskamer. Tegenwoordig is hij rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag en Rechtbank Midden Nederland.

Het team van De Speld zorgt voor een wervelende afsluiting van de VNG Belastingconferentie, waarna u onder het genot van een lichte maaltijd en een drankje alle tijd heeft om te netwerken met uw collega’s uit het hele land.

Op deze website vindt u het volledige programma, een beschrijving van de workshops in het blokkenschema en alle praktische informatie en inschrijfvoorwaarden.  

Locatie en tijd

Congrescentrum Papendal in Arnhem
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

22 maart 09.30 - 18.00 uur

Doelgroep

De VNG Belastingconferentie is bedoeld voor gemeentelijke (beleids)ambtenaren werkzaam op het gebied van belastingen en WOZ. Overige geïnteresseerden, werkzaam bij andere lokale overheden of het bedrijfsleven, zijn van harte welkom.

Kosten

€ 375,- excl. btw

Voor deelnemers van een commerciële organisaties geldt een deelnemersbijdrage van € 450,- exclusief btw. 

U kunt uw deelname kosteloos annuleren tot uiterlijk maandag 7 maart 2022. Bij annulering na deze datum wordt de volledige deelnemersbijdrage in rekening gebracht. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Neem in dat geval contact met ons op via belastingconferentie@vng.nl

Indien de VNG Belastingconferentie noodzakelijkerwijs digitaal georganiseerd wordt, zal de deelnemersbijdrage aangepast worden. 

Aanmelden

Aanmeldformulier