Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Nieuws
VNG Belastingconferentie 2021: 'Op de vleugels van digitalisering' 
22 maart 2021
Bron: VNG

Vorig jaar moesten we noodgedwongen de VNG Belastingconferentie annuleren vanwege de corona-uitbraak, nu zijn we terug. Uiteraard in aangepaste vorm: digitaal!

We gaan letterlijk verder met het thema van vorig jaar dat actueler is dan ooit: Op de vleugels van digitalisering.  De omstandigheden vanwege het coronavirus hebben natuurlijk geleid tot een heel nieuwe manier van werken, maar ook voor ons inhoudelijke werk hebben de digitale ontwikkelingen bepaald niet stilgestaan.

Op dinsdag 30 maart stellen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een serie inhoudelijke en plenaire sessies. Natuurlijk is ook online volop gelegenheid om te netwerken met je collega’s uit het land en nieuwe kennis op te doen op de online informatiemarkt.

Programma
We nemen je mee in het thema Digitalisering, bijvoorbeeld met  sessies over digitalisering in het bestuursrecht, digitaal communiceren met de overheid en nieuwe inwinningstechnieken voor WOZ, BAG en 3D.

En zoals vertrouwd staat de workshop Actualiteiten op het programma, waar een breed scala aan actuele ontwikkelingen gepresenteerd wordt.

Alle informatie over het programma en de workshops vind je op de website www.vngbelastingconferentie.nl.


Vanaf 10.15 uur starten we het programma en word je welkom geheten door presentator Ruben Maes, Leonard Geluk (algemeen directeur VNG), Linda Hennink (secretaris directeur Waarderingskamer) en Arjen Schep (hoogleraar Heffingen van Lokale Overheden, Erasmus School of Law).

De dag wordt in stijl afgesloten door cabaretier en voormalig gemeenteraadslid Patrick Nederkoorn.

Informatie
Kijk voor alle informatie over de workshops, sprekers, deelnamekosten en het programma op onze website.

Heeft u vragen? Laat het ons weten via belastingconferentie@vng.nl

Silk UI Framework Simulation Device
Resize the window to preview the page in target devices.
Open the settings to change the simulation device options.