Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Nieuws
Symposium 25 jaar WOZ
11 augustus 2020
Bron: Waarderingskamer

Op 1 oktober 2020 organiseert de Waarderingskamer een symposium over 25 jaar Wet WOZ. Het symposium vindt plaats in de Nieuwe Kerk, te 's-Gravenhage. In dit symposium kijkt de Waarderingskamer terug op wat er met 25 jaar Wet WOZ in Nederland is bereikt. Maar er wordt zeker ook vooruit gekeken. De breedte van de Wet WOZ komt aan de orde met ondewerpen als taxeren van woningen en niet-woningen, overheidsinformatievoorziening en transparantie.

Het volledige programma van het symposium kunt u hier downloaden.

In verband met de geldende corona-maatregelen kan slechts een beperkt aantal mensen daadwerkelijk in de zaal aanwezig zijn. Om die reden zal het symposium ook te volgen zijn via een livestream, zodat iedereen op kantoor of thuis de gelegenheid heeft dit symposium te volgen.

U kunt u zich aanmelden voor dit symposium, waarbij u kunt aangeven of u het symposium via de livestream "thuis" wilt volgen of toch graag aanwezig wilt zijn in de Nieuwe Kerk. Wij zullen de beschikbare plaatsen in de Nieuwe Kerk zo goed mogelijk verdelen onder de aanmelders. We gaan ervan uit dat degenen die "uitgeloot" worden voor deelname in de Nieuwe Kerk, het symposium dan via de livestream gaan volgen. De deelnemers via de livestream zullen per mail de informatie ontvangen om verbinding te maken met de livestream.

Aansluitend aan het symposium is er gelegenheid om afscheid van Jan Gieskes te nemen, die per 1 oktober de Waarderingskamer verlaat. Er is tevens gelegenheid om kennis te maken met Linda Hennink, de nieuwe secretaris-directeur van de Waarderingskamer.

Wanneer u niet wilt deelnemen aan het symposium dan kunt u zich apart aanmelden voor het afscheid van Jan Gieskes. Dit geldt ook voor de mensen die het symposium per livestream volgen.

Ook voor deze afscheidsbijeenkomst gelden beperkingen voor het aantal mensen dat gelijktijdig aanwezig mag zijn. Bij uw aanmelding voor de afscheidsbijeenkomst kunt u een voorkeur opgeven voor het moment waarop u wilt komen op deze bijeenkomst. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt u per e-mail dan van ons een tijdslot toegewezen tussen 15.00 en 18.00 uur waarbij wij zo goed mogelijk rekening zullen houden met uw aangegeven voorkeur. Wij zouden graag zien dat u zich aan dit tijdslot houdt, zodat we drukte spreiden en zoveel mogelijk mensen, op gepaste afstand, afscheid kunnen nemen van Jan Gieskes.

U kunt zich aanmelden voor het symposium en/of het afscheid door een mail te sturen aan 25jaarWOZ@waarderingskamer.nl

Silk UI Framework Simulation Device
Resize the window to preview the page in target devices.
Open the settings to change the simulation device options.