Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Nieuws
Vacature VNG coördinator gemeentebelastingen
23 januari 2023
Bron: VNG

De VNG zoekt een coördinator gemeentebelastingen (32 – 36 uur). Wil jij je sterk maken voor belastingheffing bij gemeenten en techniek en beleid combineren? Voor een veelzijdige fiscalist biedt deze coördinerende functie bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten een prachtige kans! 

Wat ga je doen?

Wil jij je inzetten voor de belastingheffing van en door alle gemeenten? In deze functie ben je elke dag bezig met actuele vraagstukken rondom gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ die vaak volop in de publieke en bestuurlijke belangstelling staan. Voor gemeenten vormt VNG-belastingen de vooruitgeschoven post aan het Binnenhof die opkomt voor een adequaat instrumentarium met oog voor de uitvoerbaarheid, en die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen zowel bij gemeenten als het rijk. Daarnaast zorgt VNG-belastingen onder andere voor het volgen van jurisprudentie en het bieden van ondersteuning aan de praktijk, niet alleen via modelverordeningen en handreikingen, maar ook door individuele dienstverlening, het voeren van (proef)procedures, het organiseren van kennis- en netwerkbijeenkomsten en congressen. Jij coördineert dit inhoudelijk.

Voor meer informatie klik hier.

Goed om te weten:

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Peter van Zoest, teamleider Gemeentefinanciën. Peter is bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 489 426 78. Maar ook bij de huidige coördinator Gemeentebelastingen, Robbert Verkuijlen, die bereikbaar is via telefoonnummer  06 – 575 931 06.